Πισίνες :: Proteus Pools

Οι προκατασκευασμένες πισίνες PROTEUS είναι το αποτέλεσμα της ευρωπαϊκής τεχνολογίας σε συνδυασμό με τον κορυφαίο Ιταλικό σχεδιασμό. Πάνω από πενήντα χρόνια εμπειρίας εγγυώνται την ποιότητα των υλικών και την αξιοπιστία της τεχνολογίας μας.

Η σειρά PROTEUS περιλαμβάνει κολυμβητικές δεξαμενές καθορισμένων διαστάσεων και σχεδίων και αποτελούν την ιδανική λύση για σπίτια, ξενοδοχεία, χώρους αναψυχής κ.α. Παράλληλα υπάρχει και η δυνατότητα προσαρμογής της πισίνας σε διαστάσεις και σχέδια σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη.

Είναι κατασκευασμένες από ανοξείδωτο χάλυβα, επενδυμένο εργοστασιακά με μεμβράνη PVC. (Μέθοδος εν θερμώ πολυμερισμού). Οι δημιουργούμενοι αρμοί στεγανοποιούνται με ειδική εφαρμογή PVC. Δεν απαιτείται μεμβράνη σε κανένα σημείο των τοιχωμάτων και του καναλιού υπερχείλισης και έτσι αποφεύγονται τα γνωστά προβλήματα κακής εφαρμογής της.

To πάνω μέρος της κατασκευής διαμορφώνεται με ειδικό κεραμικό, υψηλής ποιότητας και αντοχής που δίνει στην πισίνα φινίρισμα υψηλούς ποιότητας.

Η χρήση οπλισμένης μεμβράνης PVC, πάχους 1.5 mm, μόνο για την κάλυψη του πυθμένα από οπλισμένο σκυρόδεμα, παρέχει άριστη υδατοστεγανότητα.

Ο σύντομος χρόνος εγκατάστασης, η πολυετής εγγύηση, η πολύ καλή αντισεισμική συμπεριφορά και η μηδενική συντήρηση της κατασκευής είναι μερικά από τα πολλά πλεονεκτήματα που διαθέτουν οι πισίνες PROTEUS.

Η εγκατάσταση, από έμπειρους τεχνικούς, ενός σύγχρονου και αξιόπιστου συστήματος φίλτρανσης και απολύμανσης, εξασφαλίζει νερό υψηλής ποιότητας χωρίς μικρόβια και μικροοργανισμούς. Η εγκατάσταση του μηχανοστασίου μπορεί να γίνει σε χώρο καθορισμένο από τον πελάτη ή να χρησιμοποιηθεί ένα προκατασκευασμένο μηχανοστάσιο υψηλής ποιότητας και αντοχής με πολλά πλεονεκτήματα.

Οι πισίνες PROTEUS σε τρεις διαφορετικούς τύπους :

  1. Με περιμετρικό κανάλι υπερχείλισης (Overflow Ceramic)
  1. Με στόμια ανακυκλοφορίας στα τοιχώματα και διακοσμητικό κεραμικό (Skimmer Ceramic)
  1. Με κανάλι υπερχείλισης ή skimmer και τελείωμα μορφής «καταρράκτη» (Vanishing Edge)