Πισίνες :: Myrtha Pools

Οι προκατασκευασμένες κολυμβητικές δεξαμενές τεχνολογίας Myrtha Pools®, είναι ένα προϊόν της εταιρείας A & T Europe , που εδρεύει στην Ιταλία και είναι η Νο 1 εταιρία στην πώληση και εγκατάσταση κολυμβητικών δεξαμενών στην Ευρώπη.

Διαθέτει ένα τεράστιο δίκτυο διανομής και εγκατάστασης σε πάνω από 60 χώρες σε όλο τον κόσμο και έχει πιστοποιητικό ISO 9001.

Οι πισίνες τεχνολογίας Myrtha Pools® έχουν την έγκριση της F.I.N.A (Παγκόσμια Κολυμβητική Ομοσπονδία) για διεθνείς διοργανώσεις (Ολυμπιακοί Αγώνες, Παγκόσμια πρωταθλήματα κ.α ), και συνιστώνται στις Ευρωπαϊκές Ομοσπονδίες από την L.E.N (Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Κολύμβησης).

Στόχος της τεχνoλογίας Myrtha Pools® είναι να εξαλείψει τα γνωστά προβλήματα κατασκευής των παραδοσιακών κολυμβητικών δεξαμενών και της συντήρησης, χρησιμοποιώντας σύγχρονα υλικά.

Χρησιμοποιείται ανοξείδωτος χάλυβας στα μέρη της κατασκευής που απαιτείται στατική και δυναμική αντοχή (τοιχώματα) και μπετό εκεί που μια απλή επίπεδη επιφάνεια είναι απαραίτητη (πυθμένας).

Η πατενταρισμένη τεχνολογία Myrtha Pools®, δίνει την δυνατότητα κατασκευής κολυμβητικών δεξαμενών σε συνθήκες που άλλες μέθοδοι κατασκευής δεν θα το επέτρεπαν. (εκτός εδάφους, μέσα ή πάνω σε υφιστάμενα κτίρια, προσωρινές κατασκευές, π.χ για εκθέσεις ή αθλητικές εγκαταστάσεις κτλ)

Τα τοιχώματα (πάνελς) έχουν εργοστασιακά επικολλημένη μεμβράνη PVC, με τη μέθοδο του εν θερμώ πολυμερισμού. Η επικάλυψη αυτή έχει εξαιρετική αντοχή στην ακτινοβολία UV, και στα χημικά του νερού. Είναι απαλή στην αφή, εύκολη στο καθάρισμα και δεν χρειάζεται καμία συντήρηση.

Ο πυθμένας από οπλισμένο σκυρόδεμα καλύπτεται χρησιμοποιώντας μια ενισχυμένη μεμβράνη PVC, ειδική για χρήση σε κολυμβητικές δεξαμενές, πάχους 1.5 χιλ.

Τα πάνελς ενώνονται μεταξύ τους και πάνω στην ειδική βάση που εφαρμόζεται στον πυθμένα. Σε κάθε ένωση πάνελς αντιστοιχεί μία αντηρίδα (buttress) που προσφέρει σταθερότητα και πολύ καλή αντισεισμική συμπεριφορά σε όλη την κατασκευή.