Προϊόντα - Αναζήτηση

Η εταιρεία μας διαθέτει έναν μεγάλο αριθμό προϊόντων κατανεμειμένα σε 4 βασικές κατηγορίες: Εξοπλισμός, Αξεσουάρ, Ένδυση και Παιχνίδια. Οι κατηγορίες αυτές έχουν χωριστεί σε 41 επιμέρους υποκατηγορίες, με στόχο την καλύτερη οργάνωση των προϊόντων και την αυξημένη ευκολία στις αναζητήσεις σας.

Εκτός από τα προϊόντα της ίδια της Pool Sport μπορείτε να βρείτε στο website μας και προϊόντα των συνεργατών μας. Το ευέλικτο και εύκολο στη χρήση σύστημα αναζήτησης και κατηγοριοποίησης που διαθέτουμε μπορεί να σας βοηθήσει βρείτε

γρήγορα αυτό ακριβώς που ψάχνετε. Θα θέλαμε επίσης να σας ενημερώσουμε ότι η διαδικασία προσθήκης νέων προϊόντων στο website μας είναι συνεχής, οπότε και σας προτείνουμε να μας επισκέπτεστε συχνά για να είστε διαρκώς ενημερωμένοι.


Τρόποι Αναζήτησης Προϊόντων

Υπάρχουν 2 τρόποι για να αναζητήσετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν:

  1. O πρώτος τρόπος είναι να επιλέξετε την κατηγορία / υποκατηγορία προϊόντων που σας ενδιαφέρει από το menu του website.

  1. O δεύτερος τρόπος είναι να συμπληρώσετε στο παρακάτω κουτάκι τον κωδικό, το όνομα ή μέρος του ονόματος του προϊόντος που σας ενδιαφέρει και να πατήσετε το κουμπί της αναζήτησης.
Εάν θέλετε να αναζητήσετε ένα συγκεκριμένο προϊόν συμπληρώστε τον κωδικό, την ονομασία ή μέρος της ονομασίας του. Θα πρέπει να συμπληρώσετε τουλάχιστον 4 χαρακτήρες.

Κωδικός ή όνομα προϊόντος: