Νέα/Events

Τα τελευταία νέα του Pool Sport

Κολυμβητήριο Δήμου Σερρών
Ημερομηνία: 04/02/2015
 
Η POOL SPORT A.E προμήθευσε με ισοθερμικό κάλυμμα και αυτόματο μηχανισμό περιτύλιξης το κλειστό κολυμβητήριο του Δήμου Σερρών, διαστάσεων 25x12,5m
 
 
Εθνικό Κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης
Ημερομηνία: 23/12/2014
 
Η POOL SPORT A.E προμήθευσε με αγωνιστικές σανίδες καταδύσεων, ολυμπιακών προδιαγραφών, το Εθνικό Κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης
 
 
Κολυμβητήριο Ε.Α.Κ. Ηρακλείου Κρήτης
Ημερομηνία: 10/12/2014
 
Η POOL SPORT A.E προμήθευσε με ισοθερμικό κάλυμμα και αυτόματους μηχανισμούς περιτύλιξης το κολυμβητήριο της Ε.Α.Κ. Ηρακλείου Κρήτης, διαστάσεων 50x25m
 
 
Κολυμβητήριο Διοίκησης Υποβρυχίων Καταστροφών
Ημερομηνία: 18/11/2014
 
Η POOL SPORT A.E προμήθευσε με ισοθερμικό κάλυμμα και αυτόματο μηχανισμό περιτύλιξης το κολυμβητήριο της Διοίκησης Υποβρυχίων Καταστροφών, διαστάσεων 33x10m
 
 
Κολυμβητήρια Δήμου Φυλής και Δήμου Αιγάλεω
Ημερομηνία: 05/11/2014
 
Η POOL SPORT A.E προμήθευσε με ισοθερμικά καλύμματα και αυτόματους μηχανισμούς περιτύλιξης τα κολυμβητήρια Δήμου Φυλής (50x21m) και Δήμου Αιγάλεω (50x21m). Η προμήθεια έγινε μέσω του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Δυτικής Αθήνας (Α.Σ.Δ.Α)
 
 
Κολυμβητήριο Νέας Πολιτείας του Δήμου Λάρισας
Ημερομηνία: 19/09/2014
 
Η POOL SPORT A.E προμήθευσε την εργολήπτρια εταιρεία του κολυμβητηρίου Νέας Πολιτείας του Δήμου Λάρισας, διαστάσεων 50x25m με ισοθερμικό κάλυμμα και αυτόματους μηχανισμούς περιτύλιξης.
 
 
Κολυμβητήριο Δήμου Σερρών
Ημερομηνία: 13/08/2014
 
Η POOL SPORT A.E προμήθευσε με βατήρες εκκίνησης νέας αγωνιστικής τεχνολογίας (ρυθμιζόμενο υποπόδιο) το κολυμβητήριο του Δήμου Σερρών.
 
 
Κολυμβητήριο Δήμου Περιστερίου
Ημερομηνία: 01/08/2014
 
Η POOL SPORT A.E προμήθευσε την εργολήπτρια εταιρεία του νέου κολυμβητηρίου του Δήμου Περιστερίου, με ισοθερμικό κάλυμμα και αυτόματους μηχανισμούς περιτύλιξης.
 
 
Ο.Α.Κ.Α «Σπύρος Λούης»
Ημερομηνία: 30/07/2014
 
Η POOL SPORT A.E προμήθευσε με αντικυματικές διαδρομές 50m, την κολυμβητική δεξαμενή P5 του Ο.Α.Κ.Α. «Σπύρος Λούης».
 
 
Κολυμβητήριο Δήμου Ναυπλιέων
Ημερομηνία: 25/07/2014
 
Η POOL SPORT A.E προμήθευσε με αντικυματικές διαδρομές 50m, το κολυμβητήριο του Δήμου Ναυπλιέων.
 
 
Κολυμβητήρια του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού
Ημερομηνία: 02/06/2014
 
Η POOL SPORT A.E προμήθευσε, μέσω διεθνούς διαγωνισμού, με ισοθερμικά καλύμματα και αυτόματους μηχανισμούς περιτύλιξης τα ιδιόκτητα κολυμβητήρια του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού (Κ.Ο.Α) και συγκεκριμένα : το ανοικτό ολυμπιακό κολυμβητήριο Λευκωσίας (50x21m & 21x15m), το ανοικτό ολυμπιακό κολυμβητήριο Λεμεσού (50x21m & 22x8m), το κλειστό κολυμβητήριο Λεμεσσού (25x17m) και το ανοικτό ολυμπιακό κολυμβητήριο Λάρνακας (50x21m & 20x10m)
 
 
Κολυμβητήριο Δήμου Χαλκιδέων
Ημερομηνία: 07/05/2014
 
Η POOL SPORT A.E προμήθευσε με αντικυματικές διαδρομές 50m, το κολυμβητήριο του Δήμου Χαλκιδέων.
 
 
Κολυμβητήριο Νέας Πολιτείας του Δήμου Λάρισας
Ημερομηνία: 14/04/2014
 
Η POOL SPORT A.E προμήθευσε την εργολήπτρια εταιρεία του κολυμβητηρίου Νέας Πολιτείας του Δήμου Λάρισας, με τον όλο απαραίτητο εξοπλισμό που περιλαμβάνει ανοξείδωτους βατήρες εκκίνησης, ανοξείδωτες πλάκες επιστροφής, αντικυματικές διαδρομές 50μ, άγκιστρα διαδρομών, ρολά περιτύλιξης διαδρομών, σκάλες, ορθοστάτες & σημαίες υπτίου, εστίες & τερραίν υδατοσφαίρισης, αυτόματη σκούπα καθαρισμού, σχάρες υπερχείλισης.
 
 
Ο.Α.Κ.Α «Σπύρος Λούης»
Ημερομηνία: 04/03/2014
 
Η POOL SPORT A.E προμήθευσε με ισοθερμικό κάλυμμα και αυτόματους μηχανισμούς περιτύλιξης το Ο.Α.Κ.Α «Σπύρος Λούης» και συγκεκριμένα την κολυμβητική δεξαμενή P10, διαστάσεων 33x25m.
 
 
Κολυμβητήριο Δήμου Ηλιούπολης
Ημερομηνία: 23/12/2013
 
Η POOL SPORT A.E προμήθευσε με ισοθερμικό κάλυμμα και αυτόματους μηχανισμούς περιτύλιξης το κολυμβητήριο του Δήμου Ηλιούπολης, διαστάσεων 50x21m.
 
 
Κολυμβητήριο Σχολής Ναυτικών Δοκίμων
Ημερομηνία: 27/11/2013
 
Η POOL SPORT A.E προμήθευσε με ισοθερμικό κάλυμμα και αυτόματο μηχανισμό περιτύλιξης το κλειστό κολυμβητήριο της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, διαστάσεων 25x18m.
 
 
Ο.Α.Κ.Α «Σπύρος Λούης»
Ημερομηνία: 11/11/2013
 
Η POOL SPORT A.E προμήθευσε με ισοθερμικό κάλυμμα και αυτόματους μηχανισμούς περιτύλιξης το Ο.Α.Κ.Α «Σπύρος Λούης» και συγκεκριμένα την κολυμβητική δεξαμενή P5, διαστάσεων 50x25m.
 
 
Κολυμβητήριο Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου
Ημερομηνία: 25/09/2013
 
Η POOL SPORT A.E προμήθευσε με ισοθερμικό κάλυμμα και αυτόματο μηχανισμό περιτύλιξης το κολυμβητήριο του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου, διαστάσεων 25x13m
 
 
Κολυμβητήριο Αλεξανδρούπολης
Ημερομηνία: 20/09/2013
 
Η POOL SPORT A.E προμήθευσε την εργολήπτρια εταιρεία του νέου κλειστού κολυμβητηρίου Αλεξανδρούπολης με τον απαραίτητο εξοπλισμό υδατοσφαίρισης (εστίες & αγωνιστικό τερραίν)
 
 
Κολυμβητήριο Δήμου Μεταμόρφωσης
Ημερομηνία: 11/07/2013
 
Η POOL SPORT A.E προμήθευσε με ισοθερμικό κάλυμμα το κολυμβητήριο του Δήμου Μεταμόρφωσης, διαστάσεων 50x21m.
 
 
Η POOL SPORT A.E επίσημος αντιπρόσωπος των προϊόντων της OMEGA – SWISS TIMING
Ημερομηνία: 14/06/2013
 
Η εταιρεία POOL SPORT A.E βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει στο αθλητικό και φίλαθλο κοινό ότι από τις 15/03/2013, είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα, των προϊόντων ηλεκτρονικής χρονομέτρησης και αθλητικού ηλεκτρονικού εξοπλισμού της διεθνούς φήμης ελβετικής εταιρείας OMEGA – SWISS TIMING.

H εταιρεία OMEGA–SWISS TIMING, είναι εδώ και χρόνια επίσημος συνεργάτης-χρονομέτρης πολλών Παγκόσμιων Αθλητικών Ομοσπονδιών. Σε αυτές περιλαμβάνεται και η Παγκόσμια Ομοσπονδία Υγρού Στίβου (F.I.N.A). Είναι επίσημος χρονομέτρης στους Ολυμπιακούς Αγώνες και τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα.

Η POOL SPORT A.E, ως εξειδικευμένη εταιρεία του χώρου του Υγρού Στίβου στην Ελλάδα, με αυτή την συνεργασία καταφέρνει να αντιπροσωπεύει τις κορυφαίες εταιρείες του χώρου όπως:

OMEGA SWISS TIMING (Επίσημος αποκλειστικός χρονομέτρης της F.I.N.A)
MALMSTEN AB (Επίσημος αποκλειστικός προμηθευτής αγωνιστικού εξοπλισμού της F.I.N.A)
MYRTHA POOLS (Επίσημος συνεργάτης κολυμβητηρίων της F.I.N.A)

Ένα από τα σημαντικότερα προϊόντα της εταιρείας OMEGA-SWISS TIMING, είναι ο βατήρας εκκίνησης κολύμβησης με υποπόδιο OSB11 (παγκόσμια πατέντα). Ο βατήρας αυτός αποτελεί την τελευταία τεχνολογική εξέλιξη στο χώρο του Υγρού Στίβου και θεωρείται απαραίτητος από τους αθλητές υψηλού επιπέδου. Γι’ αυτό το λόγο χρησιμοποιείται ευρύτατα σε όλες τις διεθνείς διοργανώσεις.

Η POOL SPORT A.E, στα πλαίσια αυτών των συνεργασιών αλλά και της εταιρικής της ευθύνης, θα προσπαθήσει να αναβαθμίσει τις προσφερόμενες υπηρεσίες της προς την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας και άλλους φορείς, με προτάσεις και ειδικές προσφορές προκειμένου οι αθλητές/τριες του Υγρού Στίβου να αγωνίζονται σε ένα αναβαθμισμένο και υψηλών προδιαγραφών αγωνιστικό περιβάλλον.
 
 
Αγωνιστικός εξοπλισμός νέου κολυμβητηρίου Δήμου Καρλοβασίου Σάμου
Ημερομηνία: 21/01/2013
 
Η POOL SPORT A.E, προμήθευσε την εργολήπτρια εταιρεία του νέου κολυμβητηρίου του Δήμου Καρλοβασίου Σάμου, με τον απαραίτητο αγωνιστικό εξοπλισμό, που περιλαμβάνει ανοξείδωτους βατήρες εκκίνησης, αντικυματικές διαδρομές 50μ, άγκιστρα διαδρομών, σκάλες, ορθοστάτες & σημαίες υπτίου, ντουλάπες αποδυτηρίων.
 
 
Ισοθερμικό κάλυμμα κολυμβητηρίου Δήμου Αλίμου
Ημερομηνία: 17/01/2013
 
Η POOL SPORT A.E, προμήθευσε ισοθερμικό κάλυμμα με πλευρική ενίσχυση και αυτόματους μηχανισμούς περιτύλιξης, στο κολυμβητήριο του Δήμου Αλίμου, διαστάσεων 50x21μ.
 
 
Ισοθερμικό κάλυμμα πισίνας εκμάθησης Δήμου Ηρακλείου Κρήτης
Ημερομηνία: 04/01/2013
 
Η POOL SPORT A.E, προμήθευσε με ισοθερμικό κάλυμμα και μηχανισμό περιτύλιξης, για την πισίνα εκμάθησης του κολυμβητήριου του Δήμου Ηρακλείου Κρήτης, διαστάσεων 12.50x10μ.
 
 
Αγωνιστικός εξοπλισμός νέου κολυμβητηρίου Δήμου Αλεξανδρούπολης
Ημερομηνία: 28/12/2012
 
Η POOL SPORT A.E, προμήθευσε την εργολήπτρια εταιρεία του νέου κολυμβητηρίου του Δήμου Αλεξανδρούπολης, με τον απαραίτητο αγωνιστικό εξοπλισμό, που περιλαμβάνει ανοξείδωτους βατήρες εκκίνησης, ανοξείδωτες πλάκες επιστροφής, αντικυματικές διαδρομές 50μ, άγκιστρα διαδρομών, σκάλες, ορθοστάτες & σημαίες υπτίου.
 
 
Ισοθερμικό κάλυμμα κολυμβητηρίου Δήμου Άρτας
Ημερομηνία: 28/11/2012
 
Η POOL SPORT A.E, προμήθευσε ισοθερμικό κάλυμμα με πλευρική ενίσχυση και αυτόματους μηχανισμούς περιτύλιξης, στο κολυμβητήριο του Δήμου Άρτας, διαστάσεων 50x21μ.
 
 
Ισοθερμικό κάλυμμα κολυμβητηρίου Δήμου Μαραθώνα
Ημερομηνία: 22/11/2012
 
Η POOL SPORT A.E, προμήθευσε ισοθερμικό κάλυμμα με πλευρική ενίσχυση και αυτόματους μηχανισμούς περιτύλιξης, στο κολυμβητήριο του Δήμου Μαραθώνα, διαστάσεων 50x21μ.
 
 
Ανύψωση κολυμβητηρίου Βόλου για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Συγχρονισμένης Κολύμβησης
Ημερομηνία: 10/08/2012
 
Η POOL SPORT A.E, ανέλαβε και ολοκλήρωσε το πρωτοποριακό έργο για τα ελληνικά δεδομένα, της ανύψωσης του κολυμβητηρίου Βόλου. Το κολυμβητήριο, διαστάσεων 50x25μ, μετά την τοποθέτηση της ειδικής μεταλλικής κατασκευής, έχει βάθος 3μ και θα φιλοξενήσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Συγχρονισμένης Κολύμβησης Νεανίδων, από τις 12-16 Σεπτεμβρίου 2012. Η πρόσθετη μεταλλική κατασκευή, μετά το πέρας των αγώνων, θα απομακρυνθεί και το κολυμβητήριο θα επανέλθει στην προηγούμενη κατάσταση.
 
 
Ισοθερμικό κάλυμμα Δημοτικού Κολυμβητηρίου Καλαμάτας
Ημερομηνία: 13/06/2012
 
Η POOL SPORT A.E, προμήθευσε με ισοθερμικό κάλυμμα και αυτόματους μηχανισμούς περιτύλιξης, το κολυμβητήριο του Δήμου Καλαμάτας, διαστάσεων 50x25μ. Το ισοθερμικό κάλυμμα θα προσφέρει μεγάλη οικονομία στα έξοδα θέρμανσης του κολυμβητηρίου.
 
 
Εξοπλισμός κολυμβητήριου «Ευαγόρας Παλληκαρίδης» Δήμου Πάφου - Κύπρος
Ημερομηνία: 26/04/2012
 
Η POOLSPORT A.E, προμήθευσε το κολυμβητήριο «Ευαγόρας Παλληκαρίδης», του Δήμου Πάφου στην Κύπρο, με αντικυματικές διαδρομές 25μ, εστίες υδατοσφαίρισης και τερραίν υδατοσφαίρισης.
 
 
Εξοπλισμός κολυμβητηρίου στο αθλητικό κέντρο «ΩΚΕΑΝΟΣ»
Ημερομηνία: 18/10/2011
 
Η POOL SPORT A.E, προμήθευσε και εγκατέστησε στο κολυμβητήριο του νέου αθλητικού κέντρου «ΩΚΕΑΝΟΣ», στην Παλλήνη, τον απαραίτητο αγωνιστικό εξοπλισμό, που περιλαμβάνει ανοξείδωτους βατήρες εκκίνησης, αντικυματικές διαδρομές 25μ, άγκιστρα διαδρομών ορθοστάτες & σημαίες υπτίου καθώς και κολυμβητικά αξεσουάρ.
 
 
Εξοπλισμός νέου κολυμβητηρίου 747 ΕΤΜΧ (εντός στρατοπέδου Κ.Ε.Ε.Δ)
Ημερομηνία: 05/09/2011
 
Η POOL SPORT A.E, προμήθευσε και εγκατέστησε στο νέο κολυμβητήριο 50x21m, εντός του στρατοπέδου του Κ.Ε.Ε.Δ στο Μεγάλο Πεύκο, ανοξείδωτους βατήρες εκκίνησης και αντικυματικές διαδρομές 50μ.
 
 
Εξοπλισμός νέου κολυμβητήριου Δήμου Λουτρακίου- Περαχώρας
Ημερομηνία: 01/12/2010
 
Η POOLSPORT A.E, προμήθευσε τον γενικό - αγωνιστικό εξοπλισμό και τα όργανα γυμναστικής για το νέο κολυμβητήριο του Δήμου Λουτρακίου. Το κολυμβητήριο περιλαμβάνει μια προκατασκευασμένη ανοξείδωτη κολυμβητική δεξαμενή, τεχνολογίας MYRTHA POOLS®, διαστάσεων 50 x 21 x 2m και μια 25 x 21 x 2m. Και αυτές οι κολυμβητικές δεξαμενές εγκαταστάθηκαν από την POOL SPORT A.E.
 
 
Νέο κολυμβητήριο Δήμου Μάνδρας
Ημερομηνία: 01/11/2010
 
Ολοκληρώθηκε η κατασκευή του νέου κολυμβητηρίου στο Δήμο Μάνδρας. Το κολυμβητήριο έχει διαστάσεις 25x15x1.80m και είναι κατασκευασμένο με την κορυφαία τεχνολογία MYRTHA POOLS®, (ανοξείδωτο προκατασκευασμένο), από την POOL SPORT A.E.
 
 
Έτοιμο προς χρήση το νέο κολυμβητήριο στο Δήμο Παλλήνης
Ημερομηνία: 01/10/2010
 
Η POOL SPORT A.E, προμήθευσε και εγκατέστησε τον απαραίτητο αγωνιστικό εξοπλισμό για την ορθή λειτουργία του νέου κολυμβητηρίου στο Δήμο Παλλήνης. Περιλαμβάνει μια προκατασκευασμένη ανοξείδωτη κολυμβητική δεξαμενή, τεχνολογίας MYRTHA POOLS®, που προμήθευσε και εγκατέστησε η POOL SPORT A.E, χώρο μηχανοστασίου, αποδυτήρια και κερκίδες.
 
 
Κολυμβητήριο Δήμου Ηλιούπολης Θεσ/κης
Ημερομηνία: 15/09/2009
 
Στο τελικό στάδιο ολοκλήρωσης βρίσκεται και το νέο κολυμβητήριο του Δήμου Ηλιούπολης Θεσσαλονίκης, διαστάσεων 50 x 21m. Η POOL SPORT A.E, ήταν και εδώ, ο προμηθευτής όλου του απαραίτητου αγωνιστικού εξοπλισμού.
 
 
Κολυμβητήριο Δήμου Ηλιούπολης Θεσ/κης
Ημερομηνία: 15/09/2009
 
Στο τελικό στάδιο ολοκλήρωσης βρίσκεται και το νέο κολυμβητήριο του Δήμου Ηλιούπολης Θεσσαλονίκης, διαστάσεων 50 x 21m. Η POOL SPORT A.E, ήταν και εδώ, ο προμηθευτής όλου του απαραίτητου αγωνιστικού εξοπλισμού.
 
 
Κολυμβητήριο Δήμου Νάουσας
Ημερομηνία: 25/07/2009
 
H POOL SPORT A.E, προμήθευσε με το βασικό αγωνιστικό εξοπλισμό το νέο κολυμβητήριο του Δήμου Νάουσας
 
 
Κολυμβητήριο Δήμου Νάουσας
Ημερομηνία: 25/07/2009
 
H POOL SPORT A.E, προμήθευσε με το βασικό αγωνιστικό εξοπλισμό το νέο κολυμβητήριο του Δήμου Νάουσας
 
 
Κολυμβητήριο Δήμου Κυπαρισσίας
Ημερομηνία: 10/07/2009
 
Στις 3/8/2009 θα γίνουν τα εγκαίνια στο νέο κολυμβητήριο του Δήμου Κυπαρισσίας, διαστάσεων 50 x 21 m. Η POOL SPORT A.E, ήταν ο προμηθευτής όλου του απαραίτητου αγωνιστικού εξοπλισμού για την άρτια λειτουργία του.
 
 
Κολυμβητήριο Δήμου Κυπαρισσίας
Ημερομηνία: 10/07/2009
 
Στις 3/8/2009 θα γίνουν τα εγκαίνια στο νέο κολυμβητήριο του Δήμου Κυπαρισσίας, διαστάσεων 50 x 21 m. Η POOL SPORT A.E, ήταν ο προμηθευτής όλου του απαραίτητου αγωνιστικού εξοπλισμού για την άρτια λειτουργία του.
 
 
Νέα κολυμβητήρια Δήμου Λουτρακίου
Ημερομηνία: 03/07/2009
 
Το μεγαλύτερο αθλητικό έργο, από την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων, βρίσκεται σε εξέλιξη στο Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας. Περιλαμβάνει δύο ανοξείδωτα προκατασκευασμένα, αγωνιστικά κολυμβητήρια, διαστάσεων 50 x 21 x 2m & 25 x 21 x 2m. Τα κολυμβητήρια είναι κατασκευασμένα με την κορυφαία τεχνολογία στον κόσμο, MYRTHA POOLS και εγκαταστάθηκαν ( και τα δύο), από την POOL SPORT A.E, μόλις σε 19 ημέρες, χρόνος πρωτόγνωρος για τα ελληνικά δεδομένα.

Αυτή τη στιγμή εκτελούνται οι οικοδομικές εργασίες για την ολοκλήρωση των βοηθητικών χώρων και τη διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου.
 
 
Νέα κολυμβητήρια Δήμου Λουτρακίου
Ημερομηνία: 03/07/2009
 
Το μεγαλύτερο αθλητικό έργο, από την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων, βρίσκεται σε εξέλιξη στο Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας. Περιλαμβάνει δύο ανοξείδωτα προκατασκευασμένα, αγωνιστικά κολυμβητήρια, διαστάσεων 50 x 21 x 2m & 25 x 21 x 2m. Τα κολυμβητήρια είναι κατασκευασμένα με την κορυφαία τεχνολογία στον κόσμο, MYRTHA POOLS και εγκαταστάθηκαν ( και τα δύο), από την POOL SPORT A.E, μόλις σε 19 ημέρες, χρόνος πρωτόγνωρος για τα ελληνικά δεδομένα.

Αυτή τη στιγμή εκτελούνται οι οικοδομικές εργασίες για την ολοκλήρωση των βοηθητικών χώρων και τη διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου.